Black And White Geometry In A Futuristic Moscow Apartment

Located in Moscow, this house was a challenge by black and white which will increase the minimalism of the décor.

The condominium measures a complete of one hundred thirty sq. meters. It’s a part of a residential complicated named Axioma. The time period gave the workforce the right concept for the design. They envisioned this area as being easy, monochrome and presenting completely no pointless particulars of any variety.

They additionally needed the house to have a robust character regardless of all of the minimalism and that’s when the geometry of the area comes into dialogue. Glossy white panels supply cohesion all through whereas sustaining simplicity and whereas additionally wanting trendy.

The inside design has a robust architectural and sculptural character all through. Behind the hardly noticeable furnishings models there’s a lot of hidden storage within the type of cupboards and lockers.

The front room and the kitchen are separated by a glass wall. This ensures continuity between the areas, permitting each areas to seem bigger and extra spacious. It’s troublesome to say the place one room ends and the place the one begins however that’s the great thing about the design.

The kitchen island has a eating desk extension. Its shiny white floor is complemented by a set of six black chairs. Given the simplicity of the design and colour palette, it might be straightforward to mistake this area for an workplace if not for the seen facilities.

The geometric patterns and the strains operating by way of the ceiling are literally the sunshine fixtures. They give the area a extremely unique and futuristic look.

The hallways function the identical sort of ceiling lighting. The white partitions, clear angles and occasional black and grey accents add thriller to those areas.

In the bed room, the sunshine comes each from the ceiling and the wall. Breezy semi-clear white curtains create a soothing and tranquil ambiance.

The black and white marble mixtures fits the toilet rather well. The giant mirrors create a sense of area and spotlight the impression of the sunshine fixtures on the general design.

  • Facebook
  • Google Plus